Wie zijn we?

Bij NerdCandy en NerdScape hebben we een passie voor alles “nerdy”. Samen met al onze talenten, kennis en ervaringen willen wij jullie onvergetelijke momenten bezorgen, niet alleen in onze winkel, maar ook tot bij je thuis en in ons bordspellen café.

Met NerdCandy willen we een stukje van het buitenland naar u toe brengen. Bij ons kan je al het snoep dat je op tv hebt gezien uitproberen of nog nooit geziene smaakcombinaties vinden. Elke maand is er wel nieuw snoep te vinden en er is niet alleen veel keuze maar je wordt ook kwaliteitsvol bediend.

Met NerdScape focussen we ons op bordspellen, trading card games en dungeons and dragons. Hierbij hebben we een uitgebreid assortiment aan bordspellen en cardgames, maar ook allerhande accessoires zoals dobbelstenen, playmats, card sleeves, funko Pops en nog veel meer

NerdScape wil uitgroeien tot een evenementencentrum waar er plaats is voor iedereen en er ook altijd iets te doen is. Van groot tot klein, van beginner tot expert, er is plaats voor iedereen. Hiervoor organiseren we tal van events zoals Booster drafts voor Magic The Gathering, introductie sessies voor Dungeons and dragons en nog veel meer! Bekijk al onze activiteiten in onze kalender.

Wij willen uitgroeien tot een naam waarbij, als je over NerdScape of NerdCandy praat, je direct weet over wat ze het hebben. Een plaats waar mensen naartoe kunnen komen om nieuwe dingen te ontdekken, om terug te komen naar een fijne omgeving met vrienden of om nieuwe mensen te leren kennen.

Een ding is zeker bij ons: Everything is possible!

Openingsuren

Maandag
10:00 am – 7:00 pm
Dinsdag
10:00 am – 11:00 pm
Woensdag
10:00 am – 7:00 pm
Donderdag
10:00 am – 7:00 pm
Vrijdag
10:00 am – 11:00 pm
Zaterdag
10:00 am – 11:00 pm
Zondag
1:00 pm – 11:00 pm

Adres